PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

Thursday, 19 January 2017

Kebaikan Alfalfa Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim. Dua tiga hari ni asyik hujan tak berhenti pulak rasenye. Sejuk sampai ketulang. Dalam pantang pulak, budak tecik asyik nk ngempeng aje la. Begegau rase lutut lapar hehe. Nasib baik ade Alfalfa kesayangan hamba.Alhamdulillah susu pekat, banyak siap boleh pam simpan lg. Kite ni tak berapa rajin sangat nak buat sendiri almond blend campur susu,kurma bagai, jadi telan ajo laa alfalfa ni ye dok.
Nak cerita sikit pasal alfalfa ni, ibarat jatuh cinta pandang pertama sampai kejinjang pelamin dah ni hehe. Pengalaman sendiri yang dah bertahun consume alfalfa sejak dari zaman muda tengah blajo smpai laaa dah beranak dua ni. Jauh dan panjang perjalanan kite dah ye hehe. Dulu zaman stadi, bile stress je masalah kewanitaan memang slalu sgt menjengah. Memang tak taw nk ikhtiar camana, time stress tu ya Allah, mmg tak selesa sgt rasenye. Ubat ape org suggest mmg kite dah cube consume,kalau ade yg ok kejap je lepastu die dtg balik. Sampaii laa satu mase tu, akak ipar suggest alfalfa ni.Mase tu student lg, duit pn ciput2 aje, adelaa akak tu jual yg die repack sikit2, means tak payah beli sebotol, mmg sesuai sgtlaa dengan ekonomi studen yang gawat hehe. Mula2 cuba tak la nampak ketara sangat, sampai terdetik, hurmm rugii duit, samee jugak,takde beza.
Aiyoiyoi mase tu pulak, main taram aje, dah beli tak tanye orang yg jual cara yang betul nak makan. Pastu stop kejap, tapi fikir2 rugi yg dah beli,makanya google laa jumpe blog2 orang yang jual and consume alfalfa jugak, baru tahu cara betul nk makan. Lepastu memang konsisten amalkan dengan cara yang betul, sampai sekarang. Dah beranak dua dah iols nih. Mslh kewanitaan keputihan memang dah takde,bonus lg dpt jadi milkbooster jugak..Alhamdulillah susu memang pekat dan banyak. Rezeki anak la katekan. Gitula kisahnya. Sampai sekarang kalau orang tanya, camana nak banyakkan susu, memang otomatik kite duk cerita pasal alfalfa. Mase tu belum lagi cuba2 nak jadi pengedarnye. Sekarang fikir2 balik rugi tak register ahli awal2 dulu. Takpe2, sekarang bukan stakat alfalfa, dah jadi pengguna tegar dah produk shaklee yang lain, sampai ke anak duk telan sekali kan. Hehe. Ape produk yang sesuai dengan anak? Itu kene tungggguu laaa lain cerita okeh?
Siapa2 berminat nak dapatkan produk shaklee boleh contact kite ok? COD area Sepang, Salak Tinggi,Nilai dan Kota Warisan. POS SELURUH MALAYSIA. okeyyy?
Make sure beli dengan SID yang sah dan boleh consult korang cara yang betul taw? Ruugi yakmattt kalau salah cara n tak nampak kesan taw. Ok?
REGARDS,
NINA SID
017-9050763
PENGEDAR SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, NILAI,KLIA DAN KOTA WARISAN

1 comment:

  1. best Alfalfa ni. Wanita wajib makan alfalfa ni :)

    ReplyDelete