PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

Tuesday, 31 January 2017

Set Menyusu Shaklee

Salam semua. Harini kite nak share pasal set menyusu Shaklee.. Ibu-ibu mesti pernah alami macam-macam situasi sepanjang menyusukan anak kan? Salah satunya, emosi tak stabil atau stress bila susu kurang ataupun susu cair. Ape solution terutamanya bagi ibu-ibu bekerja yang terkejar-kejar nak simpan stok nak hantar kat pengasuh? Ade banyak cara, tapi bagi ibu-ibu yang kesuntukan masa, kite sangat-sangat suggest untuk cuba set menyusu dari Shaklee ni.Memang terbukti keberkesanannya. Kenapa kita yakin sangat?  Sebab kite bercerita melalui pengalaman sendiri dan kerana ni lah kite sungguh-sungguh nak bantu ibu-ibu lain yang alami masalah sama kat luar sana.



ESP Soy Protein
Susu ibu terbina daripada protein dan kalsium. Esp boleh membantu memberikan rasa kenyang yang berpanjangan dan mengurangkan rasa lapar. Selain tu, ESP juga boleh membantu  memekatkan susu ibu. Ada extra lagi, kulit pun boleh jadi lebih halus dan gebu.

Alfalfa Complex
Bertindak sebagai milkbooster. Boleh refer  SINI untuk tengok khasiat yang terkandung dalam alfalfa.

Vitalea
Dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi. Bagi ibu menyusu, vita-lea telah dilengkapi dengan zat besi bagi membantu pembesaran anak lebih baik

Vitamin C
Membantu meningkatkan antibodi ibu. Di samping itu juga ia dapat membantu untuk mendapatkan kulit yang bersih,halus, gebu dan berseri-seri.

B-Complex
Membantu mengimbangi hormon dan mengawal stress. Juga mengandungi asid folik.

Berminat nak dapatkan SET MENYUSU SHAKLEE boleh contact kita ok. Best price with consultation sepanjang hayat. Ada macam-macam set yang sesuai mengikut bajet masing-masing. :)

NINA SID
017-9050763
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI
POS SELURUH MALAYSIA.

No comments:

Post a Comment