PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

Sunday, 19 March 2017

Cara Dapatkan Kulit Halus Dan Pudarkan Parut

Assalamualaikum..huihh dah bersarang lama tak update blog.. line tenet kat kampung slowwww sangaattt memang sakit hati kalau ingat hehe.rumah pulak takdok wifi,maka berrhuhuuhuu laah kite. Ni kite pinjam hotspott mak sat..kitee raseee kannn umobilee ni kalau kt KB ni memang terukk sangatt. Haihh. Takpelah alang2 dh dapat blogging ni, kite nak share sikit pasal cara nak dapatkan kulit halus and pudarkan parut. Sebab apa? Sebab dah berapa orang tegur, eh dulu bukan ke parut jerawat bersepah atas dahi? Hehe okkayy sentapsss. Nasib baik yang tanyee tu memang geng hazaaabedaaaahhhh, takpayah nak sentap lamalama,buang karennn je. Haha

Ehhh yeke dahh takde? Tak pernah nak belek muka sendiri gituulaa,belek mukaa anak lagiii best hehe. Tudiaaa, apoo lgi,depa duk kata laaa, haa laa tokey vitamin tu pasaall kulit cantik. Hehe nak yeee kan kanggg korang kata kitee perasann. Kihkih. Tapi ye kan dalam hati je aci kann. 😁😁 cahaya2 nurr iman pun mungkin jugak ni kott kekekeke

Haaa untukk korangg je,kite nak share apa yang kite guna sampai orang lain yang perasan duluu perubahan kat mukaa kite ni. Sssyyyhhh korang jangan duk hebohh sgt taw,karang ade laa tu yang duk mesej nak ngorat.. sorry I mak anak duaa dah ok haha.


Jeengg3.. ni diaa rahsiaa I. Ehh bukan rahsiaa lagi. My 3 basic essentials everyday you know.

Memanglaa nnti korang kata ehhh dia ni memang tokey shaklee sahsah die promot brg die. Hehe.. yee dan tak jugak. Duluu sblum jdi tokey(tokeyyy laa sangattt,togey je lebih) memang kite dh makan benda2 alah nii,cuma skrg mungkin ekstrem skit laa sb memang dah jatuh hati habiss kann. Dann yee memang kene promot brg baik taw,kene kongsi dengan semua orang,jangan duk nak cantik sorang2,nak sihat sorang2,tak baikkk taww 😣😣😣

ESP ni kalau korang nak taw boleh refer sini. Memang membantu sangat improve kulit jadi lebih sihat. SIHATT okk. Kalau korang duk tempek tang luar je tp dalam tak repair,lama2 jadi apee berkarat taw dak hehe. Memang best gile ESP ni sebab apa? Sebabnya, pagi2 shake2 je,campur miloo kaa sunquick kaaa dah boleh silaakan masuk mulut. Kalau tak campur pape pn okayy jerrr, rase soya lemak berkrim. Kalau tak best takkan laa sampai due tiga kali habis stok dalam masa 2 bulan? Batch baru ni rase die lagii masyukkkk taww,added vanila flavour. Haa kauu dah boleh prasan makan aiskrim vanilla dah. Yang bestnye,die multifunction taw. Bagi tenaga,repair kulit, pastuu kalau korang nk.kuruss sesuai sangat laa gantikan salah satu meal dengan shake ESP ni. Ehh panjang pulak membebel pasal ESP.nexttttt

Vitamin C. Bukan takat tolong repair sel kulit, kalau duluu korang jenis yang snenag sangat nak selsema cam kite ni elokks sgt laa consume die ni. InsyaAllah korang akan perasan "ehh lama dah ak tak sakit tekak selsema" hehe..sejenis kite laaa tu dulu selsema tu sekali seminggu kut dtg. .hihi nak tahu lebih lg klik sini .

Last item yang paling berharga adalahhh *drumroll*
VITAMIN E!
Rase pasal ni laa lagi cepat penyembuhan atau penghilangan hehe parut2 jerawat doluu. Memang best malam2 buat mask pakai vitamin e ni je. Function sebenar die memang untuk hilangkan parut2 jerawat,jeragat n semua jer jerr laa hehe. Dah pulak tu, die tolong balancekan hormon kite jugak,takdo laa time mr.P datang,hormon bercelaru sangat sampai mak nenek jerawat batu kayu semuaa keluar kikiki

Sooo siapaa yang ada masalah diatas atau lebih kurennggg laa,boleh cari kite, meh kite share pengalaman.. mase duk consume ji tak terfikir nk amik b4 and afterr boo padan mukaa xdapat nk tnjuk testimoni kt korang ehhe.okayy whatsapp lajulaju kalau nak tengok muka skrg wakakakkaa

Thankk you for reading!

NINA 017-9050763
Your Trusted Shaklee Independant Distributor
Pengedar Sah Shaklee Sepang,Salak Tinggi,Kota Warisan dan Nilai



1 comment: