PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR YANG INGIN MEMBANTU SEMUA HIDUP SIHAT

Wednesday, 29 March 2017

Cara Elakkan Gastrik

Assalamualaikum semua. Dah breakfast ke belum? Belum? Ishish jangan ggituu,tak pasal2 kene gastrik kang camane? Seksaaa oi,pedih perut. Sempatlaa merasa sekejap sb slalu skip2 makan zaman kerja dulu. Masuk ofis pukul 8. Pukul 7 dah kene siap2 gerak. Breakfast memang kelauttt. Dah masuk ofis kadang2 ade kerja urgent nak kene setelkan,bersambung meeting pulak..Tuudiaaaa lunch pn tah kemana kul 4 5 bru jumpa makanan.Kalauuu laa dulu dah kenal dengan ESP Shaklee,mesti selesai masalah😣 korang taktaw camana rase gastrik? Pedih oi perut taktaw nak habaq,betui la kut asid lam perut duk korek2 dinding perut kikikiiki hiperbolaa gituπŸ˜‚πŸ˜‚ ni nak bg tips sikit nak hilangkan gastrik uols tu 😘😘

Tips pertama

JANGAN berlapar untuk jangka masa yang lama. Jangan jadi macan kite,kalau buat koje memang tak brhenti selagi tak siap. OCD pun ade jugak rase hehe. Kalau terpaksa pun makan benda ringan2 jangan sesekali biarkan perut kosong

Tips kedua
Kalau dah terkeenaa tu kan,walau cuba elak, cuba minum susu. Kite ni sejenis orang yang tak suka minum susu,tu pasal laa tak heran tips ni dulu tak pernah nak try πŸ˜‚πŸ˜‚ depa kata susu boleh neutralkan asid dalam perut. Ye laa kut kan hehe

Tips ketiga
Elakkan makan makanan berasid pagi2. Ade laa kan orang duk ckp mkn oren pagipagi nanti kulit cantik. Hehe tah mana datang tah petua tu ,ajaran sesat sungguh. Dhla perut berasid, lepastu tambah lagi asid dari buah tu urmmm nyamnyammnyamm pastu skip makan pulak. Haa rasakan hehe

Tuu jelah kutt
Tuuu dulu laa skrg tak risau dah, shake je ESP senang! Series best! Siapa rase pagi2 die macam lipas kudung siapkan anak, siap nak g ofis, elok sangat laaaa ade setong ESP ni.Highly recommended. πŸ’ͺπŸ’ͺ

ESP ni high in protein, which is protein ni die takkan diproses secepat karbohidrat. Badan kite akan detect dan proses karbohidrat dulu untuk jadi tenaga,jadi dengan protein ni dia buat kite rase kenyanggg berpanjangan. Psttt yang nk kurus ni sesuai sangatt laaa amik ESP😍😍
Yang nak bina badan sado2 pun boleh taww.

Yang bestnye lepas consume ESP orang duk tegur gebuu gebuuu hahaha sebabnya protein kan asas untuk pembinaan banyak organ badan,jadinya yang rosak yang berlubang parut tu semua dia repairr cenggini baikk punyaa 😝 oklah tu jelaa panjang pulokk kekeke. Nak tahu lebih lagi pasal ESP klik SINI

Ikhlas
Pencinta tegar ESP





Whatsapp 017-9050763 for purchase and free consultation. 😘

NINA
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI,SEPANG,KOTA WARISAN DAN SALAK TINGGI

No comments:

Post a Comment