Khasiat Garlic Complex Shaklee : Kapsul Bawang Putih Terbaik

Assalamualaikum,selamat sejahtera semua. Harini macam tak cukup kaki tangan keluar masuk rumah setel urusan bank. Jenuh jugak ye. Hihi. Alkisah baru daftar Haji tadi, adela dalam 30 tahun lagi giliran. Moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki kut sampai seruan awal kan. Harini nak cerita pasal kebaikan Garlic Complex Shaklee. Kenapa beriya sangat nak ambik supplemen Garlic ni. 


Bawang putih ni kalau jadi makmak,rase tak lengkap takde die ,betul tak?
Selain rasa yang perlu untuk buat makanan sedap, bawang putih pun penting sebab memang terkenal dengan sifat antibakteria,antikulat dan antibiotik semulajadi. Tapi proses memasak dah memusnahkan bahan aktif dalam bawang putih yang mahalll sangatt sekarang ni๐Ÿ˜‚ whatttt? Siapa cakap tak mahal sila rajinkan diri tengok tag harga. Hehe.

Ape bahan aktif yang sensitif sangat pada haba tu? Allicin namanyaa๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ rugiii je taww bawang putih mahalll sekarangg!
So sebagai gantian, kalau awak selalu sakit demam,selsema atau untuk orang perempuan,ada masalah keputihan tu, boleh pilih untuk dapatkan melalui supplemen Garlic Complex. Melainkan awak boleh makan raw garlic, mentah setiap hari ๐Ÿ˜ sebab tu Shaklee tambah spearmint dan rosemary untuk kurangkan bau dari bawang putih ni๐Ÿ˜
Power tak power secara semulajadi memang Allicin ni membantu untuk melawan jangkitan kuman dan bakteria.
Selain tu, die ade efek thinning ataupun "mencairkan". Soo berhatihati kalau awak ade high blood pressure dan nak ambil supplemen berasaskan garlic. Kene ambil dengan mendapatkan konsultasi dari doktor dan mereka yang pakar okay๐Ÿ˜‰

Selain tu, Garlic Complex ni boleh digunakan sebagai ikhtiar menghilangkan bau badan,mulut berbau dan lain-lain lagi. Nak taw lebih lanjut lagi boleh lajulaju whatsapp kite okkk.

017-9050763
NINA FARHANA
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI



#BuildByMe #SuperStarzFamily

Comments

  1. Bagus rupanya bawang ni.. baik untuk kuatkan antibodi kita

    ReplyDelete
  2. bestnya bole buat antiboitik semulajadi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia