Pengedar Shaklee Salak Tinggi : Nina Farhana (017-9050763)

Assalamualaikum, selamat sejahtera. Harini entry khas untuk anda yang masih tercari-cari atau taktaw nak daftar ahli bagaimana dan dengan siapa. Anda yang berada di sekitar boleh daftar kite,Nina Pengedar Shaklee Sah Kawasan Salak Tinggi, Sepang,Kota Warisan dan Nilai. Untuk urusan pembelian produk Shaklee pun saya sediakan termasuk khidmat penghantaran atau COD ke kawasan berdekatan.

MENGAPA ANDA PERLU MENDAFTAR DENGAN SAYA?

Memang ramai SID yang anda boleh pilih untuk daftar tetapi hari ini kite nak bagitaw kelebihan mendaftar ahli Shaklee dibawah support group kami yang dibimbing oleh Master Salwa dan suaminya, Master Ithnin. Support group kami diberi nama SuperStarzFamily. Saya pula salah seorang Leader yang berada di bawah bimbingan Master Salwa sendiri. Beliau merupakan Leader yang berjaya mencapai tahap tertinggi dalam ranking bisnes Shaklee iaitu Master Coordinator hanya setelah fokus selama 7 bulan sahaja. Beliau juga mempunyai latarbelakang dalam bidang perubatan sebelum menceburkan diri dalam bisnes Shaklee. Beliau telah berjaya melahirkan ramai ahli bisnes Shaklee yang berjaya mencapai bonus 3,4, malah 5 angka setiap bulan.

APA KEISTIMEWAAN BERADA DIBAWAH ORGANISASI SUPERSTARZFAMILY?

Anda akan mendapat bimbingan ekslusif dari Master Salwa dan Master Ithnin sendiri. Mereka telah mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam dunia bisnes Shaklee selain mempunyai pengalaman menjadi pengguna tegar Produk Shaklee selama lebih 20 tahun. Master Salwa juga mempunyai banyak tips and trick bagaimana untuk menjalankan aktiviti marketing yang berkesan melalui media sosial seperti Facebook, Instagram dan Blog. Tak dilupakan juga teknik secara offline. Dengan bayaran sebanyak KOSONG ringgit. PERCUMA sahaja.

Bukan sahaja anda dibimbing untuk ketahui cara makan supplemen yang betul,tetapi cara untuk makan sehingga memberikan kesan positif yang diingini. Selain itu, kumpulan kami mempunyai akses langsung kepada doktor pakar perubatan yang mempunyai pengalaman lebih 20 tahun dalam bidang perubatan. Semua ini boleh diakses secara PERCUMA sahaja!

Anda juga akan mendapat direct access kepada nutritionist Shaklee dan segala informasi berkenaan Shaklee yang disampaikan oleh Nutrionist yang bertauliah.

Dibawah bimbingan Master Salwa juga terdapat kumpulan Khas bagi Pengedar Shaklee Lelaki jadi tak perlu risau atau malu-malu.

Masih terfikir-fikir dan ragu-ragu?

CARA DAFTAR AHLI
Mudah sahaja, anda hanya perlu ikuti arahan berikut:
SMS "Daftar Ahli" atau Whatsapp ke nombor 017-9050763 dan saya akan terangkan cara-cara dengan lebih terperinci.

Atau anda boleh terus Walk-In ke cawangan berdekatan dan mengisi borang keahlian yang disediakan. 

Untuk bahagian berikut pada borang,anda boleh isikan butiran seperti di bawah: 

SPONSOR INFORMATION

Shaklee Id: 1226573
Name: Wan Nina Farhana
Phone: 017-9050763


Selepas pendaftaran selesai, anda boleh terus hubungi saya di 017-9050763 untuk saya guide anda cara makan dan sebagainya.

Ada yang bertanya, kalau berminat untuk berniaga macamana pulak prosesnya?
Masih sama, anda hanya perlu daftar ahli dan membayar yuran keahlian sebanyak RM79 ringgit (termasuk pos:kitbag ahli). Maklumkan kepada saya, dan anda akan dimasukkan ke dalam support group kami. Selepas itu anda akan dapat mengikuti kelas secara online mahupun offline untuk lebih mengenali produk Shaklee. 

Jom daftar ahli dengan saya dan kita sama-sama menyinar seperti bintang kejora. Shining like a star with SuperStarzFamily! 😘Nina Farhana
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI.
017-9050763


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia