Shaklee Collagen Powder : Minuman Collagen Terbaik Dan Berkesan

Assalamualaikum, selamat sejahtera. Harini nak share lagi kebaikan Collagen Powder Shaklee. Lepas belajar dan ikuti kelas product knowledge barulah faham, Collagen ni bukan semata-mata untuk kecantikan je. Apa manfaat kalau kita consume Collagen dan ape beza Collagen Powder Shaklee? Jom baca sikitt.


Pernah dengar talk dalam radio, doktor kata bila kita mula berumur 20 tahun ke atas, collagen dalam badan mula menyusut. Mula keluar kedut, lutut mula sakit.
Sebenarnya collagen ni bukan semata-mata untuk kecantikan je taw, yang lagi pentingnya,collagen ni yang bantu maintain kesihatan sendisendi, tulang, rangka kita. Toksah duk ingat nak cantikkk je, kang lutut sakit,sendi bergeser, nak buat tu sakit solat sakit eh macam macam lagi lah. Siapaa kata cantik tu penting masa tu? Cumaa bonus laa untuk orang yang consume collagen untuk kesihatan,kulit die jadi anjal tegangg balik. 

Kenapa penting nak tahu sumber collagen ni, kalau dari lembu,kene tahu lembu tu disembelih macamana, ayam pulak macamana. Oink oink pulak memamng HAROMMMM lah ye.


Contoh Collagen Shaklee ni sumber die dari sisik ikan merah dari laut dalam. Dan yang paling best ade tambahan Lactobacillus Acidophilus,ni kalau biase dengar dalam iklan susu kultur selalu ade. Ape fungsinya? Untuk bantu penghadaman. Jadi,barulah collagen tu dapat diserap dengan lebih optimum. Tapiii tapiii jangan main sebattt je produk yang berasaskan collagen ye adik kakak, ade individu yang tertentu yang TAK BOLEH ambil collagen. Nak tahu, kene la cari penjual yang tahu dan arif. Bukan penjual semata,aci jual. Gitu. Lepastu janganla cayee kalau produk rege macam sepapan telur yang ahkak beli tu ade collagen. Ape lagi, Nak sihat,sendi tak bergesel bonusss pulak kulit anjal toingg toingg macam baby? Cecepat contact kite okayy. 

Tekan SINI untuk info lebih lanjut Collagen Powder Shaklee.




NINA 017-9050763
PENGEDAR SAH SHAKLEE KAWASAN SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI

#BuildByMe #SuperStarzFamily

Comments

  1. Nice sharing.. collagen ni berkesan satu badan rupenye..

    ReplyDelete
  2. Bestnya collagen siap ada vitamin b & vitamin C

    ReplyDelete
  3. Tak sangka Shaklee yg hasilkn collagen terbaik..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah collagen shaklee adalah yang terbaik
    Yang penting HALAL, Selamat & Berkesan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia