Promo Oktober 2017

Assalamualaikum. Selamat sejahtera pembaca semua. Hari ni kite nak update sikit pasal Promo Produk Shaklee untuk bulan Oktober. Oktober ni salah satu bulan kegemaran kite taw, sebab anniversary perkenalan dengan encik suami kite ihikss. Pastu Shaklee pulak buat promo best huii lagilah double keseronokan. Okay okay taknak membebel panjang, promo yang best sangat tu apa lah kan? Jawapannya: bulan ni Shaklee buat promo item terlaris atau hot item iaitu ESP. Haaa kan sebab tu kite cakap best. Kenapa best?
Sebab ESP ni boleh kata item wajib ade dalam set set yang disuggest pada customer.



Nak kulit sihat
Nak rasa bertenaga sepanjang hari
Nak kuruskan badan
Nak boost susu bagi breastfeeding mothers
Nak jadi lebih sihat
Banyak lagi lah. Tapi kite lebih suka fokus tang makmak ni.gituuuuu. Yela, kite pun dah jadi mak orang ni kalau cakap bab-bab makmak anak-anak macam ade connection kuat hihi.

Special ESP ni untuk ibu yang menyusukan bayi sebab die boleh bantu boost production susu badan. Kalau ibu bekerja yang kene buat stok untuk hantar pada pengasuh, makmak yang sibuk, pagi-pagi kelam kabut nak siapkan makanan, pastu lepas bersalin kulit jadi kusam, stretchmark sana sinin huks sedih taw. Ni dari pengalaman sendiri taw. Antara kesan ketara yang kite rase dan nampak lepas consume ESP

πŸ’“ kulit makin moist
πŸ’“ kulit dah tak kusam
πŸ’“ susu meriah dan pekat. Ade beza taw susu berkualiti dengan kurang kualiti
πŸ’“ stretchmark makin pudar. Sejenis kulit nipis ni, time ngandung ya Allah, memang teruk sangat pecah-pecah. Pastu dah bersalin tinggal parut hitam. Tapi lepas consume ESP, dah pudar dan ade yang hilang tak nampak dah parutnya😊
πŸ’“ breakfast instant. Pepagi memang kelam kabut sebab nak masak breakfast untuk suami, settle anak-anak. So memang kite shake ESP je pepagi kenyang sampai ke petang.

Phewww best tawww. Panjang lagi nak cerita tapi kut takde sape pun berminat nak baca hihihi. Sooooo promo bulan ni, beli 4 tong ESP, dapat 5% diskaun. Ehhhh opss bukan tu je taw, sebab bulan ni kan bulan kegemaran iolss, maka kite pun akan buat special promo taw. Nak taw kene cecepat whatsapp kite ok😘

NINA FARHANA
017-9050763
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI,SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia