Cara Daftar Ahli Shaklee

Bismillahirahmanirrahim. Post harini khas untuk mereka yang berminat nak daftar untuk jadi ahli Shaklee..Yuran keahlian hanya RM 69 atau percuma UNTUK SEUMUR HIDUP. Bagi yang berdekatan dengan cawangan Shaklee boleh walk-in ke mana-mana cawangan dan terus daftar ahli ATAUPUN bagi yang nak cepat boleh SMS "DAFTAR AHLI" KE 017-9050763 untuk kami bantu daftarkan anda sebagai ahli HARI INI JUGA!


Sebelum daftar jadi ahli mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana caranya? Mudah saja...

PERTAMA
Anda hanya perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM 69 sahaja sekali seumur hidup. Best ke best? tak payah modal beribu-ribu. Dah daftar ahli, anda boleh mula dapatkan semua produk dengan harga ahli. Macam kite, mula2 daftar hanya untuk beli dan consume sendiri je, dapat kesedaran nak cuba jadikan side income pulak :)

KEDUA
Beli mana-mana produk Shaklee yang bernilai RM 700 (harga ahli) atau RM 900 (harga runcit), anda secara automatik akan layak memohon menjadi ahli secara percuma.

Dah daftar ahli, WAJIB ke buat bisnes?
Eh taklah, untuk yang benar-benar berminat sahaja yang perlu inform ejen kalau berminat nak jadikan bisnes. Tiada paksaan okee kalau anda nak consume je taknak bisnes bagai. hehe

Kalau nak buat bisnes Shaklee macamana?
Boleh takde masalah, kecik tapak tangan nyiru kami tadahkan. Bagi yang daftar dengan group kami, banyak kelas-kelas online dan offline yang dianjurkan, tinggal nak bawak diri secara fizikal atau maya je. eh betul ke hehe.. Jangan risau, upline-upline dalam group kami semua banyak pengalaman dan sedia membantu.

Hah ape tunggu lagi, cepat-cepat SMS "DAFTAR AHLI" KE 017-9050763. Kami akan bantu anda sehingga berjaya dapat 3, 4 malah 5 angka dengan hanya menyebarkan kebaikan dalam setiap produk Shaklee.


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Kota Warisan

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia