Kebaikan Vitalea Shaklee

Assalamualaikum semua pembaca. Ade yang berjaga  lagi ye? sameelaa kite, malam2 jadi burung hantu, anak kite berjaga malam T_T so harini sambil2 jaga anak, kite nak share kebaikan VITALEA SHAKLEE. All in one tablet okeyyy. Vitalea ni multivitamin dan multimineral yang pertama dicipta didunia taw. Dikenali sebagai Vitalize-Mineral atau disingkatkan menjadi VITAMIN. Mengandungi

VITAMIN A
VITAMIN D
VITAMIN E 
VITAMIN C
ASID FOLIK
VITAMIN B1
VITAMIN B2 
VITAMIN B3
VITAMIN B5
VITAMIN B6
VITAMIN B12
BIOTIN
KALSIUM
FOSFORUS
IODIN
ZAT BESI
MAGNESIUM
COPPER
ZINK

Haaaa kauuu, panjangg okeyy list diaaa.. ALLL IN ONE TABLET. Dah takpayah risau tak cukup nutrisi ke apeee hehe





  1. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan.
  2. Juga mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting 
  3. Disaluti serbuk nutrisi spirulina.
  4. Dihasilkan dengan kaedah eksplosif kompleks disebut "EXPLO-TAB". Merupakan tablet multivitamin yang paling pantas didunia terlarut didalam air dan juga tubuh manusia. 

MANFAAT UTAMA 

  • Penambahan tenaga -  dapat memberikan tenaga yang segera, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori
  • Pelengkap keperluan nutrisi harian
  • Meningkatkan keupayaan sistem produktif yang penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar
  • Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
  • Menyediakan elemen penting pada sel tubuh untuk memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru dan lainlain
  • Melindungi fungsi organ seperti buah pinggang ,jantung dan hati


VITALEA ni terkandung dalam kebanyakan set taw, Set Kesuburan? Set Kehamilan,HB cantikk jeee nnti..Set Ibu Menyusu pun samaa.. Power ke tak power oii? hehe

Dah takpayah fikir-fikir panjang, cepat whatsapp kite untuk dapatkan produk best ni. Dapat free consultation lg okkk?

NINA 017-9050763
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
SEPANG, SALAK TINGGI, KOTA  WARISAN DAN NILAI

Tq for reading this entry, muahhcikedd :)



Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Kota Warisan

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia