Kelebihan Daftar Ahli Dengan Group SuperStars

Assalamualaikum. Untuk sesiapa yang masih tercari-cari atau berfikir untuk daftar ahli, jom baca kenapa anda perlu daftar dengan kami? Apa kelebihan daftar ahli dibawah Group SuperStars di bawah naungan Master Salwa Al'Izzah dan Master Ithnin ni?

  • Sebelum tu, untuk pengetahuan, Master Salwa dan Master Ithnin merupakan Master Coordinator yang terpantas dalam sejarah Shaklee Malaysia yang berjaya menaiki rank tertinggi dalam Shaklee selepas 7 bulan FOKUS secara INTENSIF dalam mempromosi secara online dan offline.
  • Setiap ahli yang mendaftar dibawah Group SuperStars akan menerima khidmat bimbingan dan konsultasi terbaik secara berterusan. Kalau ada sebarang masalah sentiasaaa boleh ajukan kepada Master2 diatas untuk tindakan lanjut
  • Bagi anda yang berminat untuk menjalankan bisnes dan menjadi salah seorang Shaklee Independant Distributor, anda akan di bimbing secara terus berkenaan bisnes, strategy marketing, product knowledge dan panduan berkenaan bagaimana cara untuk handle atau consult prospek yang bertanyakan mengenai produk. From ZERO TO HERO. Semua akan diajar oleh otaiotai dalam dunia bisnes Shaklee ni.
  • Kelas-kelas secara offline dan online disediakan secara percuma secara kerap. 
haa mudah ke mudah nak berjaya, tinggal kite sendiri nak ke nak sahaja. Anda mahu jadi sebahagian dari Keluarga Besar kami? Boleh terus whatsapp sy di 017-9050763. 

Rujuk cara untuk daftar ahli di SINI . Dengan satu klik sahaja, anda akan berjaya menjadi salah seorang dari kami.

Thank you for reading this entry!

Nina 
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR

PENGEDAR SHAKLEE SEPANG, SALAK TINGGI, KOTA WARISAN DAN SALAK TINGGI

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia