Kebaikan Herbal Blend Cream Shaklee

Assalamualaikum semua. Post hari ni khas untuk ibuibu yang ade anak kecik.. haa gitu nama dia. Yelaa ade anak kecik ni,kene gigit nyamuk kee semut kee serangga ke kadang2 sampai bengkak2 berbekas parut lagi taw. Macam kite kalau balik kampung terutamanya,huihh suke bebenau laa die dekat dua beradik ni. Bengkak sana bengkak sini,walhal tido katil sama,melekaat je. Siang hari pulak bukan duk bkubang main kt bawah rumah,tp merah2 tu toksah cakap laa tak banyak sikit mesti ada. Ubat pulak takyah cakaplaaa itu ini try mestika laa ubt farmasi laa semuaa tak jalan. Sejenis budak iman ni,kulit die kalau kene gigit ya ampunn over merah bengkak dieee. Sadis tgk 😅


 tapii sejak jatuh cinta ngan shaklee ni,kite try herbal blend cream ni amaattlaa sesuai untuk kulit die. Kalau kene gigit je nampak merah trus sapu, pastu sapu lg time teringat, yang kite prasan memang bengkak cepat surut,hilang. Kalau dah berdrh digaru,bila letak cream ni,cepat kering dan lang sung tak tinggal parut. Menyesal tak kenal shaklee awal2😭😭 Apa kebaikan herbal blend shaklee ni?

  • Menghilangkan parut dengan cepat
  • Mengurangkan risiko digigit serangga
  • Luka cepat kering dan sembuh
  • Menghilangkan bengkak dengan cepat
  • Boleh dipakai untuk bayi yang baru lahir jika terkena ruam susu atau ruam lampin
  • Boleh juga dipakai oleh ibuibu yang mengalami lukaluka kecil.insyaAllah cepat kering dan sembuh
  • Tak terlalu panas,cuma berangin sepoisepoi bahasa je
Banyak lagilaa kegunaan die,tu je yang terlintas saat tulis post ni. Betapa ruginyaaa sb tak jumpa cream ni dulu sobss.
Penggunaan secara konsisten dan kerap lagi cepat nampak hasilnya.

Jadii ibuibu yang ada masalah diatas sama.macam kita boleh whatsapp kite ok. Best price with best consultation.

NINA 017-9050763
Your Trusted Shaklee Independant Distributor
Pengedar Shaklee Salak Tinggi,Sepang,Kota warisan dan Nilai

Comments

  1. saya suka sangattttt krim ni. satu family pakai dia ja tau...tak rugi beli

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Pengedar Sah Shaklee Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Kota Warisan

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia