ESP Shaklee Serbuk Protein Soya Lengkap Terbaik

Assalamualaikum. Selamat sejahtera, hari ni kite nak share pasal kebaikan ESP Shaklee, hot selling product dari Shaklee. Knenapa? Mestila sebab die best hihi. Perubahan yang ketara boleh nampak lepas consume ESP secara konsisten. Kalau tak caya nanti kite tempek testimoni pengguna tegar ESP kat bawah ye hehe.
Sebelum ni pun kite dah buat satu entry khas tentang ESP, boleh rujuk kat SINI untuk info lebih lanjut.

Jadi kenapa perlu ambik protein soya sebagai sumber protein harian? Kenapa tak cuba dapatkan dari sumber makanan macam haiwan?
Jawapannya adalah, protein soya tidak mengandungi kolesterol dan lemak berbanding dengan protein dari sumber haiwan. Protein dari sumber haiwan juga mempunyai risiko bahan kimia contohnya, suntikan untuk tambah daging,suntikan hormon dan lain-lain.

ESP ada 9 jenis Asid Amino Perlu yang tak.boleh dihasilkan badan.
Antara kebaikan ESP adalah:

  • Bantu pembinaan otot,rambut dan kuku yang sihat
  • Kulit yang cantik kerana mendapat bekalan protein yang mencukupi setiap hari
  • Membekalkan tenaga dan stamina yang kekal sepanjang hari
  • Mengandungi isoflavones yang mengurangkan risiko kanser payudara dan prostat
  • Membantu melegakan gejala menopause
  • Membantu kesihatan jantung dengan menurunkan kolesterol tak baik dalam badan
  • Membantu meningkatkan penghasilan susu yang berkualiti untuk ibu yang menyusukan anak
  • Membantu pembinaan organ dalam sistem tubuh badan bayi jika ibu mengandung mengambil ESP secara konsisten
Apa keistimewaan ESP dibandingkan dengan protein shake lain yang terdapat di pasaran?
  • Mengandungi 14g protein/serving. Tanpa kolesterol,lemak dan gula
  • Diperbuat daripada soya Non-GMO,organik dan tanpa hormon tambahan
  • Lengkap dengan 9 Asid Amino Perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh badn
  • Low Glycemic Index (G.I) iaitu dapat membekalkan tenaga untuk jangka masa panjang tanpa meningkatkan paras gula dalam darah.
Tak tergugat keee tengok jeee ESP shake ni lalu lalang hari-hari? Hihi
Boleh whatsapp kite untuk dapatkan ESP secepat mungkin ye.
#BuildByMe #SuperStarzFamily



017-9050763
NINA FARHANA
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia