GLA Complex Shaklee Lebih Baik Dan Berkesan Dari Evening Primrose Oil

Assalamualaikum. Selamat sejahtera semua. Selalu tak dengar pasal supplemen Evening Primrose? Sangat biasa kan betul tak? Tapi ramai yang tak tahu Shaklee pun ada keluarkan produk yang lebih kurang sama tapi lebih tinggi nilai nutrisinya. Apa kebaikan GLA Complex Shaklee ni? Tunggu kupasan dari wartawan tak bertauliah ini. Eh eh ehh gurau je marah kene jual hihi.

Ni masalah biasa dikalangan wanita, zaman muda dulu,kite kalau period tak regular mula la cuak kenapa,bilaa nak datang,tensen jadinya. Tu belum orang yang memang masalah period tak datang dua tiga bulan 😣 something is wrong somewhere ok. Jangan anggap remeh je. Ade je kenalan akak die period dua kali je setahun. Lepas pergi jumpa doktor,doktor sahkan die ada masalah. Sebab tu jangan main-main kalau period jenis macam chipsmore tu, kene dapatkan khidmat nasihat doktor,especially yang dah kahwin,yang nak try to conceive tu,sangat penting untuk pastikan period regular.



Kite nak cite satu pasal omega. Selalu dengar pasal omega 3,omega 6 dan omega 9 tak? Semua omega ni perlu diambil dalam ratio yang mencukupi taw setiap hari. Contoh senang untuk omega 3 dalam ikan salmon.

kite nak cite pasal omega 6 atau nama sainsnya Gamma Linolenic Acid (GLA). Pernah dengar Evening Primrose Oil? Haa dalam tu ade GLA ni. Ape fungsi GLA:
💓 menstabilkan hormon
💓 menjaga kesihatan saraf
💓 bantu dapatkan kulit cantik,jerawat tak naik
💓 bersifat anti keradangan


Tapiii ape bezanya EPO dipasaran dan dari Shaklee ni?.GLA Complex Shaklee ditambah dengan Vitamin E untuk kesihatan kulit. Bahan yang digunakan untuk hasilkan GLA ni adalah sangat rare dan ada di sesetengah tempat sahaja,iaitu ekstrak Bunga Borage.
Kalau period tak regular, period kejap ade kejap takde, boleh cuba consume GLA ni taww. Cube cari punca masalah dah, selesaikan daripada diamm tak buat ape, melibatkan sistem dalaman badan taw,so jangan ambik mudah😉

Nak dapatkan supplemen Shaklee boleh hubungi kite taw

017-9050763
NINA FARHANA
PENGEDAR SAH SHAKLEE SALAK TINGGI, SEPANG, KOTA WARISAN DAN NILAI.
COD:KAWASAN BERDEKATAN, POS SELURUH MALAYSIA


#BuildByMe #SuperStarzFamily 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Resipi Cupcake Pandan Gula Melaka Terpaling Simple

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis Tradisional

Cara Memilih Supplement Kesihatan Terbaik Di Malaysia